Informacje o produkcie

• Rok wydania: 1975
  • ISBN: brak
  • Ilość stron: 119

Kliknij na zdjęcie, aby je powiększyć

KS Cracovia Sprawozdanie z działalności 1974
Producent: Książka
status_icon
Produkt niedostępny
Wysyłka w dni
Koszt od 9,90 zł
45.00 / 1szt.
Out Of Stock
PEŁEN OPIS
Stan: DOBRY
Oprawa: miękka
Wymiary (cm): 21 (wysokość), / 14 (szerokość)
Kolor: Nie
Statystyki, tabele: Tak
Opis: Książka wydana przez Zarząd Klubu Sportowego Cracovia, stanowiąca sprawozdanie za rok 1974, będący 69-tym rokiem pracy klubu. Oprócz omówienia wyników roku 1974, sprawozdanie nawiązuje do pierwszych miesięcy nowego roku. Najważniejsze sukcesy odnotowane w książce to awans piłkarek ręcznych do I ligi, wicemistrzostwo południowej grupy II ligi zdobyte przez hokeistów, zdobycie przez piłkarzy tytułu mistrza I grupy i prawa do udziały w eliminacjach o wejście do II ligi PZPN. Ponadto nie zapomniano o mistrzostwie klasy okręgowej wywalczone przez sekcję tenisa stołowego oraz o sukcesach kolarzy. Na najwyższym podium Ogólnopolskich Igrzysk Młodzieży Szkolnej i Akademickiej w 1974 roku znaleźli się Maria Brudnik (akademicka mistrzyni w biegu na 400m) oraz Rafał Komorowski (mistrz Polski młodzików we florecie '74). Szczegółowe tabele i wykresy, zdjęcia oraz statystki pozwolą poznać sportowe oblicze KS Cracovia w 1974 roku. Nakład 400 egzemplarzy.

Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pytanie:
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Poleć ten produkt:

Jeżeli chcesz poinformować swojego znajomego o produkcie, który Twoim zdaniem może go zainteresować, skorzystaj z poniższego formularza.

Do:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Możesz podać więcej adresów e-mail, rozdzielając je przecinkami
Podpis:
Treść: