Informacje o produkcie

• Rok wydania: 1967
  • ISBN: brak
  • Ilość stron: 342

Kliknij na zdjęcie, aby je powiększyć

WKS Legia Warszawa - Sprawozdanie za rok 1966
Producent: Książka
status_icon
Produkt niedostępny
Wysyłka w dni
Koszt od 9,90 zł
90.00 / 1szt.
Out Of Stock
PEŁEN OPIS
Stan: DOBRY widoczne ślady używania, zagięcia na okładce
Oprawa: miękka
Wymiary (mm): 242 (wysokość), / 170 (szerokość)
Kolor: nie
Opisywane kluby: WKS Legia Warszawa
Opisywane dyscypliny: boks, gimnastyka, hokej na lodzie, jeździectwo, kolarstwo, koszykówka, lekkoatletyka, łyżwiarstwo, narciarstwo wodne, sport motorowodny, piłka nożna, pływanie, podnoszenie ciężarów, siatkówka, strzelectwo, szermierka, tenis, turystyka motorowa, zapasy, żeglarstwo
Statystyki, tabele: tak
Opis: Rzadko spotykane, bardzo bogate w informacje, wyniki, statystyki i zdjęcia sprawozdanie podsumowujące działalność Wojskowego Klubu Sportowego Legia Warszawa w 1966 roku. Większość książki poświęcono poszczególnym sekcjom sportowym klubu (wykaz dyscyplin powyżej), przedstawiając szczegółowo starty i wyniki zawodników oraz drużyn Legii. Oprócz tego w Sprawozdaniu podsumowano międzynarodowe mecze drużyn WKS w różnych dyscyplinach, działalność Koła Sympatyków oraz Rady Trenerów WKS Legia, zaprezentowano listę członków WKS Legia oraz członków Koła Sympatyków, co o Legii pisała prasa, a przede wszystkim końcowe tabele i komplet wyników ze wszystkich ligi, w których startowały drużyny Legii w 1966 roku. W książce znajdziemy więc nie tylko tabelę i wszystkie wyniki piłkarskiej ekstraklasy, ale również ligi okręgowej piłki nożnej, w której grała Legia IB, czy drużynowych Mistrzostw Polski w tenisie. Sprawozdanie Legii to kopalnia wiedzy o polskim sporcie w 1966 roku.

Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pytanie:
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Poleć ten produkt:

Jeżeli chcesz poinformować swojego znajomego o produkcie, który Twoim zdaniem może go zainteresować, skorzystaj z poniższego formularza.

Do:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Możesz podać więcej adresów e-mail, rozdzielając je przecinkami
Podpis:
Treść: